Nőnapra ajándék ötletekMagyarország nyitólapja
NyitólapAjándék ötletekTermékekOnline fotókidolgozásÁrlistaKosárNőnapi hírek, ötletekKapcsolat

Nőnapi köszöntők versek nőnapra - Egy Angyal jött le hozzám...

Címkék - angyal, idézet, köszöntők, Nemzetközi-Nőnap, nők, nőnapi, ünnep, versek
Minden nő legyen nagyon boldog! - Nőnapi köszöntők versek nőnapra - Egy Angyal jött le hozzám...
Minden nő legyen nagyon boldog!
Egy Angyal jött le hozzám, S a nap is belesárgult szemei láttán, A Rózsabokrok és szégyenkeztek mikor érezték illatát, Mosolyától még a virágok is kinyílnak, Melyek eddig a télben aludtak, Ez az angyal nem más mint te kedvesem, S remélem végigkíséred életem!Nőt köszönt most minden férfi… Nőt köszönt most minden férfi Kinek szíve, lelke belül érzi. Nekik, hozzájuk szól szavunk. Valakik csak általuk vagyunk Boldogság, szerelem tőlük ered, Mi lenne nélkülük? Képzelni se merem. Mennyit szenved, fárad mind értünk, Simogassa meg hát őket lágyan kezünk, Ne csak egy nap, de ma nagyon, Ezen a kedves Nőnapon. Szeretetemből kötöttem csokrom, Itt van, gyertek, mindannyitoknak hozom, Minden nő legyen nagyon boldog!

Vicces nőnapi vers Van egy olyan tévhit, hogy miután Isten megteremtette a férfit, a vállát mérgesen megrántotta, mert rájött, hogy elrontotta. E hibája után a fejébe vette, és a gondolatot tett követte, Ádámnak a bordáját kivette, és hogy emelje a férfi körül a hőt, megalkotta a nőt. Évával beindult a legújabb széria, ahol jóval domborúbb a karosszéria, és mivel Isten nem volt hanyag, az anyag, mit belegyúrt, mint utóbb kiderült, jóval tartósabbra sikerült.

Egy Angyal… Egy Angyal jött le hozzám, S a nap is belesárgult szemei láttán, A Rózsabokrok és szégyenkeztek mikor érezték illatát, Mosolyától még a virágok is kinyílnak, Melyek eddig a télben aludtak, Ez az angyal nem más mint te kedvesem, S remélem végigkíséred életem!

A Föld legszebb virága a NŐ! A Föld legszebb virága a NŐ! De csak ha fejünkre nem nő! Szépségével gyógyítja szemünk, Testével kényezteti testünk! Megbocsájt ha hülyék vagyunk, Mert tudja, hogy nem változunk! Sok PUSZIT küldök NŐNAPRA, Legyen minden Nőnek SZÉP NAPJA!
Szólj hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 2011-06-30 23:20:00
Ajánlott oldalak
Keresés   -   Válassz témakört a legördülő menü vagy az ikonok segítségével
Keresés
Hírek, érdekességek Nőnapra ajándékok  receptek Nőnapra tippek, ötletek Nőnapi sms-ek  versek, énekek, dalszövegek
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás - legyél Te az első
SimultanOnline